Specialrengøring


Specialrengøring fra Kongsted Clean

Har du særlige rengøringsopgaver, som du søger et kompetent rengøringsfirma til at udføre? Hos Kongsted Clean har vi erfaring med at udføre en række forskellige specialopgaver. Det gælder eksempelvis i forbindelse med rengøring eller evt. tømning af indbo i beboelser, der har været udsat for stor last. Vores personale håndterer opgaverne med høj effektivitet samt tavshedspligt.

 

Individuelt tilpasset indsats

I forbindelse med specialrengøring tager vi altid udgangspunkt i kundens behov. Vi udfører bl.a. følgende opgaver i forbindelse med specialrengøring:

  • Rengøring af boliger, der har lidt overlast
  • Hygiejnisk vedligeholdelse
  • Bortkørsel / rydning af indbo og lignende

 

Efter udført rengøring tilbyder vi gerne at bidrage til den hygiejniske vedligeholdelse af en privat borgers bolig. Sådanne vedligeholdelsesopgaver udfører vi også gerne for kommuner, hvor vores personale fungerer som støtteperson for borgeren, som selv tager del i rengøringen i det omfang, der er passende. Vores personale er særdeles professionelle og servicemindede, hvorfor du altid kan forvente en god oplevelse. Desuden har vi en veldefineret firmapolitik, der værner særligt om tavshedspligt.

 

Endvidere tilbyder vi at rekvirere leje af containere samt indhentning af tilladelse til at have en sådan stående foran sit hus eller lejlighed. Det kan være særdeles praktisk i forbindelse med større rengøringsopgaver.

 

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om vores specialrengøring, og vil du gerne have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 28 70 65 56 eller til at sende en e-mail til mail@kongstedclean.dk. Vi hører hjemme i Rønnede, men vi tager gerne til kunder over hele Sjælland.

Skriv til os