Erhvervsrengøring


Erhvervsrengøring fra Kongsted Clean

Har du brug for en leverandør af effektiv rengøringsservice, der holder din arbejdsplads ren og professionel? Hos Kongsted Clean har vi erfaring med at udføre rengøringsopgaver for erhvervskunder i mange forskellige brancher. Vi har både kompetencerne samt det nødvendige udstyr til at kunne håndtere kunder i alle størrelser.

 

 

Professionel rengøring for alle erhverv

Vi forstår at rene arbejdsforhold er en forudsætning for et imødekommende arbejdsrum for både virksomhedens medarbejdere og gæster. Derfor vægter vi pålidelighed og kvalitet højt i vores arbejde - så I kan stole på et flot resultat til aftalt tid hver gang. Vi har bl.a. erfaring med rengøringsopgaver inden for følgende typer af erhverv:

  • Industri
  • Klinikker
  • Institutioner
  • Kontorer
  • Golfklubber
  • Boligforeninger

 

Vi benytter udelukkende rengøringsprodukter, som er miljøcertificerede godkendte samt allergigodkendte støvsugere med Hepafilter. Vores DS/EN 14001 certificering gør, at vi altid har den nødvendige dokumentation for hvilke produkter, der anvendes i de bestemte entrepriser.

 

Kundetilfredshed er vores vigtigste succeskriterium, hvorfor vi benytter Dansk Standard INSTA 800. Det er et system, der gør det muligt at definere rengøringskvalitet ud fra objektive kriterier. Vi kan altså levere et resultat, der effektivt og organiseret imødekommer kundens ønsker - bl.a. ved at undgå misforståelser.

 

 

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om vores erhvervsrengøring, er du velkommen til at ringe på telefon 28 70 65 56 eller til at sende en e-mail til mail@kongstedclean.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den rengøringsløsning, du ønsker for din virksomhed. Vi glæder os til at hjælpe dig til en renere arbejdsdag!

Skriv til os