Om os


Kongsted Clean

Med udgangspunkt i mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen, har vi hos Kongsted Clean en virksomhedskultur, der bygger på høj faglighed og stort engagement. Det har givet os indgående kendskab til de mest effektive metoder. Derfor arbejder virksomhedens medarbejdere ud fra nogle principper, der har til formål at skabe gode kunderelationer, flotte resultater samt gode medarbejderforhold.

 

Mere end 20 års erfaring

Kongsted Clean er i dag ejet af Leif Andersen, der har lang erfaring i rengøringsbranchen. Han startede som ansat hos Elite Miljø A/S og Atika Rengøring og Vinduespolering A/S. Her havde han arbejdsopgaver inden for kontorrengøring, butiksrengøring samt institutionsrengøring. Efterfølgende stiftede han Kongsted Clean i 2001, som også i dag har et tæt samarbejde med Atika Rengøring og Vinduespolering A/S.

 

Hos Kongsted Clean arbejder vi fortsat ud fra nogle klare principper om høj miljøbevidsthed, der blandt andet afspejles i vores rengøringsartikler og rengøringsprodukter. Det gælder eksempelvis, at alle vores klude, mopper og viskestykker udskiftes mellem enterpriserne samt mellem almindelig rengøring og sanitetsrengøring. Vi benytter udelukkende mikrofiberklude, GMP mopper og bomuldsmopper ved lakerede gulve, og alle vores produkter er miljøcertificerede godkendte i form af DS/EN 14001 certificeringen.

 

Vil du vide mere?

Blandt vores kunder findes både offentlige institutioner, virksomheder samt private hjem. Har du lyst til at høre nærmere om vores rengøringsservice, og vil du modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 28 70 65 56 eller til at sende en e-mail til mail@kongstedclean.dk. Vi tager gerne til kunder over alt på Sjælland med udgangspunkt fra Rønnede.

Skriv til os