Privatrengøring


Privatrengøring fra Kongsted Clean

Søger du et kompetent rengøringsfirma, der effektivt kan varetage rengøringsopgaverne i dit hjem? Hos Kongsted Clean tilbyder vi privatrengøring i alle hustyper. Vi har kapaciteten samt udstyret til at håndtere rengøringsopgaver i alle størrelser. Vores private rengøringsservice fungerer enten som gentagende aftaler eller som enkeltstående rengøringsopgaver.

 

 

Miljøbevidst rengøring i private hjem

Vi benytter udelukkende rengøringsprodukter med miljøcertificering i vores arbejde, så du kan nyde en rengøring, der ikke bærer præg af usunde midler. Derfor bruger vi også kun allergigodkendte støvsugere med Hepafilter samt separate klude, mopper og viskestykker mellem almindelig rengøring og sanitetsrengøring. På lakerede gulve benytter vi desuden kun mikrofiberklude, GMP mopper samt bomuldsmopper, så vi slider lakeringen minimalt.

 

Vores medarbejdere er alle smilende, imødekommende og professionelle. Vi tilrettelægger vores arbejde med høj fleksibilitet, så vi udfører rengøringen på de mest passende tidspunkter for jeres husstand og familie. Endvidere har vi en veldefineret firmapolitik omkring vores kundeservice, hvilket bl.a. indebærer komplet tavshedspligt. Vi arbejder ud fra Dansk Standard INSTA 800 systemet, der garanterer effektiv kommunikation mellem vores kunder og os.

 

    

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om vores rengøring, og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på professionel rengøringsservice i dit hjem, er du velkommen til at ringe på telefon 28 70 65 56 eller til at sende en e-mail til mail@kongstedclean.dk. Vi udfører også specialrengøring (link), hvis du har særlige behov for mere omfattende rengøringsopgaver eller i forbindelse med fester og lignende over alt i Rønnede samt på hele Sjælland. Vi glæder os til at hjælpe dig til et renere hjem!

Skriv til os