Brug en kurér, når vigtige papirer skal ud og leveres samme dag

Indimellem står man som virksomhed i en situation, hvor kontrakter, opsigelser eller andre værdipapirer pludselig skal sendes afsted og helst gerne skal leveres samme dag.

 

Med almindelige distributører er dette sjældent en mulighed, men heldigvis er man sikret levering samme dag i hele Aalborg og omegn med en kurér. Derudover sørger kuréren også for, at dokumenterne leveres direkte i hånden til den rette modtager, så man som virksomhed kan være sikker på, at leveringen har fundet sted.

Tryghed, troværdighed og diskretion

Det, der kendetegner kurérfirmaer som eksempelvis Mini Express, er den unikke kundeservice. Det altafgørende er, at kunderne føler sig trygge ved at overlade deres vigtige opgaver til kuréren, og at der er tillid og tiltro til, at alle sager og leverancer behandles med den største diskretion.

 

For kurérfirmaerne får mange forskelligartede opgaver ind. Det kan være fra banker, fra advokater eller fra andre vigtige instanser, hvor forsendelsen indeholder særdeles personfølsomme oplysninger eller informationer, der for alt i verden ikke må havne i de forkerte hænder.

 

Ikke alle papirer egner sig til distribution med det regulære postvæsen, og derfor kan man som virksomhed, instans eller privatperson opnå større sikkerhed og ro i sindet ved at overlade opgaven trygt til kuréren fra Mini Express.

Mulighed for faste distributionsaftaler i hele landet og i Europa

Det er imidlertid ikke kun vigtige papirer og personfølsomme dokumenter, kurérerne leverer rundt om i landet. Det kan også være alt lige fra små reservedele til store landinger og større forsendelser af pakker, paller, varer og lignende.

 

Og det er heller ikke kun i Aalborg og omegn, at Mini Express opererer. Faktisk dækker firmaet hele Sjælland, Jylland og Fyn samt størstedelen af Europa, og på www.mini-express.dk kan man både læse om deres services samt booke en af deres kurérer til opgaver, der er skemalagte på forhånd.

 

Generelt bryster kurérfirmaet sig ved deres muligheder for ekspreslevering, og når man som virksomhed kontakter dem om en opgave, der virkelig haster, står kuréren klar til at tage imod forsendelsen i døren på den oplyste adresse inden for 60 minutter – uanset hvor I landet, man ringer fra.

 

Dette er en garanti, de godt tør stille, og med et stort antal kurérer udstationeret i flere af landets største byer kan man i sin virksomhed være sikker på, at der altid er en kurér tilgængelig og klar til at hjælpe i nærheden.