Sådan giver du firmatelefonerne længere levetid.

Mobilen er vores lille bærbare computer. Vi finder mange løsninger og klarer mange opgaver med den. Vi har den med overalt og den er også ofte anvendt til arbejdsbrug.

Derfor er det vigtigt at forlænge dens levetid. For vi må erkende at en mobil er meget udsat. Vi balancerer gerne med den, mens vi roder i papirer eller finder vores nøgler.

Heldigvis kan de holde til meget, vores minicomputere. Men vi kan reducere risikoen for ødelæggende skader med forskellige hjælpemidler.

Beskyttelse af din firmatelefon.

Udvendigt er firmatelefonen sårbar. Dette gælder både dens forside, bagside og siderne. Særligt siderne er udsatte. Derfor er det vigtigt at sørge for beskyttelse på disse flader. Dette gøres med et mobilcover som fås i mange forskellige udgaver. Kig efter de billigste og bedste her: https://prispresseren.dk/kategori/mobiltilbehoer/mobilcovers/.

Du bør overveje om et mobilcover, der dækker bagside og hjørner er nok, eller om du skal benytte et flipcover, der kan lukkes hen over forsiden på telefonen og dermed beskytte den skrøbelige skærm. Et flipcover begrænser din medarbejder lidt i brugen af mobilen, da der altid skal vippes en klap til side, ved brug. Til gengæld giver et sådan cover din firmatelefon et lidt mere eksklusivt og professionelt udseende. For ikke at tale om den helt tydelige fordel, nemlig beskyttelse af skærmen.

Ønsker du ikke et flipcover, men stadig ultimativ beskyttelse af skærmen, kan du benytte et panserglas til skærmen. Her finder du et stort udvalg af panserglas til telefoner: https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/.

Skærmen er det mest skrøbelige på en mobiltelefon, så hvis ikke andet, så sørg for et panserglas til din firmatelefon. Panserglasset er så stærkt at mobilen kan tabes flere gange, på de mest skånselsløse måder, men det eneste der ødelægges, er panserglasset. Sker dette, skal panserglasset tages af og udskiftes af en professionel. Første gang du benytter et panserglas kan du selv påføre det.

Flere måder at beskytte din mobiltelefon på.

Det udvendige er vigtigt, men det indvendige er lige så vigtigt.

Så hvad kan du gøre for at optimere og beskytte din telefon bedst muligt:

  • Brug altid en oplader der passer til telefonen.
  • Opladning må ikke ske i en sofa eller seng. Mobilen kan overophedes.
  • Opladeren må ikke dækkes til.
  • Opladningen bør altid være mellem 20 og 80%.
  • Opdater altid til de nyeste opdateringer. Mobilen fungerer bedre, men virusbeskyttelsen er så også hele tiden opdateret.
  • Luk og genstart mobilen mindst én gang i ugen for at fjerne unødvendige filer.
  • Et batteri holder ikke så længe som mobilen, så udskift batteriet i stedet for hele telefonen.
  • Brug skyen når det er muligt. Så belastes telefonens hukommelse mindst muligt.
  • Udvendig rengøring forhindrer bakterier i at spredes, men det gør også at snavs fjernes fra de små åbninger og revner, der er i telefonen. Dette kan i værste fald trænge ind og ødelægge din mobil indefra.

Hvis de anførte råd bruges, har dine medarbejdere deres firmatelefon længe og med helt optimal funktion.