Gør din hjemmeside så brugervenlig som muligt

Det kan være svært at lave en ordentlig hjemmeside. Der er enormt mange krav til hjemmesider. De skal være brugervenlige, pæne og samtidig have noget information, og faktisk fortælle om det emne det nu handler om. Det er altså ikke nemt at lave en god hjemmeside, som er informativ, og som alle andre også er glade for. Designet i sig selv kan være et problem, og alt i alt kan det bare være ret tidskrævende og besværgeligt at lave en hjemmeside. Dog så er det nødvendigt i mange tilfælde, og enormt vigtigt for at få kontakt til eventuelle kunder. Der er nogle ting du kan gøre for at optimere din hjemmeside, og her er der et par ideer til hvad du skal kigge på.

Gør dine billedfiler mindre sådan her

En af de ting man skal være opmærksom på ved sin hjemmeside, det er hastigheden. Hastighedsoptimering er enormt vigtigt, da det har betydning for den samlede bedømmelsesresultater, og derfor hvor hjemmesiden bliver placeret i søgeresultaterne. Der er flere ting, som du kan kigge på under hastighedsoptimering. Det kan dog godt være lidt teknisk og kompliceret, hvis man ikke er et helt geni i teknologi. Derfor er det ofte en god ide at få nogle råd og rådgivning fra andre, eller blot uddele opgaven til et eksternt firma. De ved hvad de laver, og så er du sikker på at arbejdet bliver gjort optimalt. Du kunne blandt andet tjekke Hastighedsoptimering af lynpadden. Lynpadden kan lave hastighedsoptimeringen for dig, og det gør de blandt andet ved at reducere dine billedfiler så de fylder mindre, og siden så skal indlæse mindre. Samtidig kigger de på den generelle kode, og om denne eventuelt kunne reduceres på forskellige måder. Det er altså en rigtigt god ide, hvis du også gerne vil have flere klik på dine hjemmeside.

Den generelle brugervenlighed på hjemmesiden

Ud over hastighedsoptimering, er der også flere andre ting der spiller ind, når kvaliteten af en hjemmeside skal bedømmes. Dette kan f.eks. gøres ud fra Core Web Vital, det er en måde google bedømmer brugerens oplevelse af din hjemmeside på, det gør de ud fra tre forskellige faktorer. Core Web Vitals er vigtige da de kommer til at spille en rolle i Googles ranking af din hjemmeside. Du kan læse her mere om Core Web Vitals, og hvorfor de er vigtige, og hvordan du forbedre din score. Det kan derfor klart anbefales at lære mere om emnet.